Ступка з кришкою.

Дата створення
1920-ті рр.
Класифікація Предмети побуту

Опис

Циліндричної форми, донизу закруглена, плоскодонна з закраїною. Кришка коричнева, кругла, з круглою ручкою, внутрішня сторона зрізана під нахилом та з кільцем, яке встановлюється в ступу. Використовувалась для затовкування сала з часником для страв української кухні.

Веб портал “Музейний фонд України” працює в тестовому режимі.

На даному етапі наповнення порталу відбувається співробітниками музеїв та заповідників, що включені в перелік згідно постанови Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2021 р. № 1388 “Про затвердження переліку музеїв та заповідників, в яких зберігаються музейні предмети, що є державною власністю і належать до державної частини Музейного фонду України”