Класифікація Знаряддя праці
Матеріал
Метал
Техніка виконання
Техніки обробки металу
Довжина
22 см

Опис

Ніж – елемент столового прибору, який використовують для подріблення їжі під час обіду або вечері. Ніж із нержавіючої сталі, литий, прямий. Складається із заокругленого леза, що має заточений один край та декоративно оформленої фігурної ручки із завуженням ближче до леза, для зручності тримання. Україна. ХХ-ХХІ століття. Залізо. Заводське виробництво. Був у користуванні, має вагомі вікові пошкодження. l – 22см,.

Веб портал “Музейний фонд України” працює в тестовому режимі.

На даному етапі наповнення порталу відбувається співробітниками музеїв та заповідників, що включені в перелік згідно постанови Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2021 р. № 1388 “Про затвердження переліку музеїв та заповідників, в яких зберігаються музейні предмети, що є державною власністю і належать до державної частини Музейного фонду України”