Молоток кухонний

Дата створення
кінець ХІХ - початок ХХ ст.
Класифікація Предмети побуту
Матеріал
Порцеляна
Техніка виконання
Штамп
Висота
8 см
Діаметр
4.8 см

Опис

Молоток кухонний, для відбивання м'яса. Головний елемент - порцелянова насадка, робоча поверхня молотка вкрита рельєфними зубцями, поверхня біла, глазурована. Молоток насаджений на дерев'яну ручку, декоровану точеними елементами.

Веб портал “Музейний фонд України” працює в тестовому режимі.

На даному етапі наповнення порталу відбувається співробітниками музеїв та заповідників, що включені в перелік згідно постанови Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2021 р. № 1388 “Про затвердження переліку музеїв та заповідників, в яких зберігаються музейні предмети, що є державною власністю і належать до державної частини Музейного фонду України”